Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
BarborkaS. uvařila 4. 7. 2012 16:54 Celozrnné špagety aglio&tomato - lehké, letní a dobré 0 0 by BarborkaS. Okomentovat
Tajemství pálenky s obrázkem bojovníka střežilo za 135 let jen pět mužů. Řecká Metaxa i díky tomu chutná stále stejně
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná