uvařila 3. 1. 2010 20:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2010 20:03
čočka, maso mleté, slanina, cibule, sůl, paprika sušená sladká, česnek, koření oregáno, jíška tmavá instantní
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Slavné omáčky: Ta zeleninová není žádná Popelka! Takhle ji dělají šéfkuchaři
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na sběr a využití jarních léčivých bylinek: Jitrocel je dobrý na dýchací cesty, popenec na trávení