uvařil 25. 4. 2014 17:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 4. 2014 17:35
čočka, cibule, česnek, tofu marinované, petrželka kudrnka, mouka pohanková, šťáva citronová, sůl, pepř, majoránka, ocet, olej, řasa kombu
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Co jedl Ježíš? Ryby a chleba s olivovým olejem zapíjel červeným vínem, pít čistou vodu bylo nebezpečné
Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink