uvařila 29. 3. 2015 10:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2015 10:27
smetana ke šlehání, mascarpone, cukr vanilkový, čokoláda hořká, koňak vaječný, šlehačka, ovoce, oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Nejlepší hranolky nejsou jen z brambor: Zkuste třeba mrkvové, lilkové nebo z červené řepy!
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině