uvařil 3. 10. 2010 13:43
... a ještě jednou před nakrájením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 10. 2010 13:43
... a ještě jednou před nakrájením
cukr, vejce, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cuketa strouhaná, sůl, jablko, skořice, cukr vanilkový, rozinky
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoce v době královny Viktorie: Ta měla na talíři pečenou labuť, poddaní hustou kaši a zeleninu, všichni pak speciální vánoční dort
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením