uvařil 3. 10. 2010 13:53
Hraběnčin koláč 1.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 10. 2010 13:53
Hraběnčin koláč 1.
mouka polohrubá, cukr, tuk hera, žloutek, mléko, prášek do pečiva, cukr, bílek, meruňky, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete