uvařila 21. 8. 2013 15:31
Moje grilovací bylinky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2013 15:31
Moje grilovací bylinky
prsa kachní, slanina, víno červené, sůl, pepř čtyř barev, máslo, bylinky, olej
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Jedlé kaštany - výtečná zimní pochoutka
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik