uvařila 28. 6. 2013 11:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2013 11:01
čokoláda, máslo, cukr, mouka polohrubá, vejce, mléko, kakao, prášek do pečiva, smetana kysaná, smetana ke šlehání, pudink vanilkový olé bez vaření, ztužovač šlehačky, amaretto, pudink čokoládový, mléko, cukr, máslo, cukr, voda, amaretto, máslo, smartflex velvet, potravinářské barvivo jedlé
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení
Jak připravit dětem luštěniny? Vsaďte na atraktivní vzhled a bylinky proti bolení bříška
Vyzkoušeli jsme „banánový test“ s alobalem. Takhle by mělo ovoce vydržet čerstvé mnohem déle