uvařil 26. 1. 2011 20:51
ve vývaru z hovězí oháňky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 1. 2011 20:51
ve vývaru z hovězí oháňky
sýr hermelín, droždí, máslo, vejce, česnek, strouhanka, nať petrželová, sůl
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 23:22
Přidáno 28. 5. 2024 21:16
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem
Historie barvení vajíček: Čarodějky používaly rezavé hřebíky a anglický král nechal vejce zdobit zlatem
Deset levných polévek, které zasytí i zahřejí: Čočková s klobáskou, hrstková nebo zelňačka přijdou vhod