uvařila 2. 1. 2017 13:11
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 1. 2017 13:11
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
hovězí zadní, cibule, zázvor čerstvý, zázvor mletý, hořčice plnotučná, olej, máslo, sůl, pepř, bujón, škrob, mouka polohrubá, vejce, sůl, máslo, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Léčivý med pomáhá proti bakteriím i kašli. Je lepší světlý, nebo tmavý?
Zemanův hradní šéfkuchař: Prezident miluje šunku s křenem a „nemusí“ žemlovku. Na novoroční oběd bude mít tyto tři chody
Velký manuál mražení potravin: Jak správně mrazit maso i ryby, jak dorty a co se sýry?