Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2011 13:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 201 kJ / 2 677 kcal
Bílkoviny82,05 g
Tuky80,72 g
Vláknina20,69 g
Cholesterol 828 mg
Sodík 7,11 g
Sůl17,66 g
Sacharidy395,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

srettka

2. 1. 2017 13:34

Tereza Blazkova: No báječně :yes:jsem ráda, že přišlo k chuti:-)

Tereza Blazkova

2. 1. 2017 13:12

Srettko :-K, moc jsme si s manželem pochutnali, děkuji za receptík :-). I špecle se mi napoprvé povedly, měla jsem z nich velkou radost :-D. :yes: a fotečka ;-).

chocolate

21. 8. 2011 11:08

Dělávám podobně, jen místo hořčice dávám rajský protlak do šťávy.Bodík letí, foto je prudce žerkózní Sretti:-p.

marunda

21. 8. 2011 10:59

srettka: je to vynikající. I manžel moc pochválil. Moc děkuji. Zázvor jsem měla jen sušený a omáčku jsem zahustila hladkou moukou. Supr chuť.:yes:

srettka

21. 8. 2011 08:38

ja si myslim,ze jdou pouzit i na sladko,je to v podstate varene testo,klidne bych to prubla;-):yes:

marunda

21. 8. 2011 08:09

Dají se špecle použít ještě jinak? Třeba nasladko? Kdyby mi zbyly, ať je nemusím vyhazovat. Díky za odpověď. Dnes bude k obědu.

jahoda

25. 2. 2011 18:45

Moc pěkný recept se vším všudy:-K:yes:

srettka

25. 2. 2011 17:51

katy...varem ta štiplavost přejde, kdyžtak ho dát o trošku méně. já to vařila na 2x...i pro holky,zase s krůtími plátky a zázvoru jsem dala o ždibec ,méně a dlabaly pěkně;-)

misza

25. 2. 2011 16:57

Vypadá to božsky:-p:yes:

spagetka

25. 2. 2011 16:15

Katy (neregistrovaný/á) - no ten recept co tu popisuješ je fakt "bomba", ale zas zdravá. Jinak v mase se ho neboj, reaguje zeslabením a fakt není tak ostrý, jako v tom tvém receptu (jenže ten je na léčení - to je o něčem jiném ;-))

Katy

25. 2. 2011 16:12

Zázvor a hovězí právě mám, tak zkusím. Jenom se zeptám, jestli není maso po zázvoru moc štiplavé? Já jsem právě dělala posilující zázvorovou bombu - recept mé sestry: Čerstvý zázvor nastrouhat najemno (asi tak 10 dkg), do toho vymačkat celý citron a přidat tři lžičky medu.Dát do skleničky do lednice a pojídat denně asi 3 lžičky. Je to vážně bomba, ale právě zázvor v ní dost štípe, tak to třeba děti nechtějí:-((A já se právě bojím ho dát na to maso...

Fantom

25. 2. 2011 15:46

wau konečně kus pořádnýho masa:yes:+1

suslajda

25. 2. 2011 14:47

:-K:yes::yes:

marcik

25. 2. 2011 14:20

:-K:-K:-):yes:

--ReNi--

25. 2. 2011 14:09

fotečka krásná, ale to je jediné co můžu ocenit jako nemasožravec :-D +10:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špecle na sladko specle s hovezim masem spätzle na sladko hovězí kostky na zázvoru vepřové se špeclemi hovězí maso a špecle recepty z hovězí zadní maso se špeclemi jídlo se špeclemi mlete maso se speclemi specle nasladko hovězí maso na zázvoru vepřový plátek se špeclemi sítko na špecle vaření hovězí maso na zázvoru hovězí na zázvoru špecle s hoveziho masa hovezi zadni spalicek jidla se speclema maso se špeclama

Suroviny: hovězí zadní, cibule, zázvor čerstvý, zázvor mletý, hořčice plnotučná, olej, máslo, sůl, pepř, bujón, škrob, mouka polohrubá, vejce, sůl, máslo, voda

TopRecepty.cz

Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xVn9