uvařila 5. 10. 2013 19:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2013 19:45
kýta hovězí, česnek, cibule, mrkev, celer řapíkatý, fenykl, dýně, ocet balsamiko, fíková marmeláda, vývar masový, pepř drcený, sůl mořská, olej olivový, máslo, rozmarýn, tymián, šalvěj
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Darina Křivánková poradila, jak skvěle ochutit topinky. V jejím podniku je chválili i Jan Punčochář a Přemek Forejt
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček