uvařil 19. 2. 2013 21:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2013 21:10
hovězí zadní, mrkev, cibule, česnek, kečup sladký, sůl, pepř, mouka hladká, olej, párátka, voda
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Luxus levně: Uvařte polévku bisque inspirovanou Honzou Vorlem z MasterChef Česko
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Pečení na víkend: Švestkový koláč s vanilkovým krémem je na přípravu snadný, jeho chuť ale návštěvy ohromí