uvařila 2. 6. 2016 18:17
tak zde zasílám můj výtvor ;) můj druhý v životě,sice trochu protekl přeliv ale opravila jsem a za mě spokojenost :) děkuji za inspiraci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2016 18:17
tak zde zasílám můj výtvor ;) můj druhý v životě,sice trochu protekl přeliv ale opravila jsem a za mě spokojenost :) děkuji za inspiraci
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, sůl, máslo, cukr, jahody, ztužovač želatinový, jahody, cukr, ztužovač želatinový, piškoty cukrářské, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý