Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
Laďka Něrgešová se podělila o svůj recept na vláčného beránka: Poradila také, jak ho vyklopit bez nehod
Holka u plotny peče: Jablečný mouřenín bez vážení je buchta, která se dělá skoro sama a ze stolu mizí rychlostí blesku
Špagety podle Roberta Strazzullo ( Spaghetti alla Carbonara ) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku