uvařil 13. 1. 2013 16:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 1. 2013 16:33
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, mouka hrubá, solamyl, kakao, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Jak Napoleon živil své vojáky? Museli si vystačit s přídělem tvrdých sucharů, octem a pálenkou
Ty nejsladší a nejlepší rakousko-uherské moučníky: Vanilkou vonící kremeše nebo dokonalý Sachrův dort. Jak na něj?