uvařila 20. 6. 2021 13:55
Bezva rychlý oběd v horkých dnech, je rychle hotový. Dělala jsem s mraženým listovým špenátem a s taveným sýrem s ementálem. Trochu výraznější chuť.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 6. 2021 13:55
Bezva rychlý oběd v horkých dnech, je rychle hotový. Dělala jsem s mraženým listovým špenátem a s taveným sýrem s ementálem. Trochu výraznější chuť.
prsa kuřecí, špenát čerstvý, sýr tavený, česnek, smetana ke šlehání, gnocchi, sůl, pepř, olej
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje