uvařila 26. 2. 2012 18:53
po upečení nechat chvíli vychládnout a po obrácení pomalu sundat papír-jde to dobře...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2012 18:53
po upečení nechat chvíli vychládnout a po obrácení pomalu sundat papír-jde to dobře...
švestky, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, rum, cukr krupice
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Vyzkoušejte tempeh. Oblíbené „javánské maso“ se hodí do spousty pokrmů
Luxusní kremrole podle Josefa Maršálka: Trik je ve vlažném sněhu i správné práci s trubičkami. Cukrář také poradil, čemu se raději vyhnout
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky