uvařila 14. 3. 2021 17:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2021 17:03
paprika, kapie sterilovaná, feferonka, sýr eidam, cibulky sterilované, hrášek sterilovaný, olej rostlinný, omáčka worcesterová, cukr, sůl, pepř mletý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel