uvařila 16. 2. 2016 12:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2016 12:26
brambory, mouka hladká, sůl, vejce, sýr parmazán strouhaný, sýr, šunka, pečící papír
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Za cukrovku může cukr. Nebo ne? Zjistěte, jak předcházet vzniku diabetu
Pečeme s Ivou: Doma upečené škvarkové raženky provoní kuchyň i celý byt. A jejich chuť? Opravdová lahoda!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením