uvařila 2. 9. 2015 16:45
Omáčka je trochu světlejší,neměla jsem paprikovou pastu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2015 16:45
Omáčka je trochu světlejší,neměla jsem paprikovou pastu.
maso mleté, paprika čerstvá červená, cibule, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kapary, pasta papriková, mouka, sůl, pepř, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Dokonalá boloňská omáčka podle Meghan Markle: Vyzkoušejte tajný trik vévodkyně ze Sussexu
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?