uvařila 29. 9. 2012 20:39
A je hotovo!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 9. 2012 20:39
A je hotovo!
mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, sůl, vejce, strouhanka, hruška, smetana kysaná, vejce, cukr moučkový
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 07:36
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi