uvařila 4. 12. 2017 20:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2017 20:26
prsa kuřecí, mouka hladká, sůl, pepř, paprika, olej olivový,
Přidáno před 39 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Markéta Tomášková z pořadu Peče celá země zvládá každý rok připravit dvacet druhů cukroví. U nás to jinak nejde, říká
Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu