Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Martinka40 uvařila 28. 6. 2017 10:30 Játrová směs s hranolky 0 0 Zobrazit detail příprava 3 Okomentovat
Martinka40 uvařila 28. 6. 2017 10:30 Játrová směs s hranolky 0 0 Zobrazit detail příprava 1 Okomentovat
Martinka40 uvařila 28. 6. 2017 10:30 Játrová směs s hranolky 0 0 Zobrazit detail příprava 2 Okomentovat
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
30 foto Peče celá země: V kreativní výzvě dal soutěžícím zabrat dort s linií zlomu aneb Fault line cake. Takhle se správně dělá