uvařila 31. 5. 2015 12:08
po nějaké době v lednici je můžete zespodu vytlačit prsty. Díky ztužovači vše pěkně drží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2015 12:08
po nějaké době v lednici je můžete zespodu vytlačit prsty. Díky ztužovači vše pěkně drží
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek kakaový, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, želatina, kompot ovocný, marmeláda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Sezóna svařáku zahájena! Jak ho připravit, aby byl dokonalý? Chce to správné víno i koření!
Opravdu umíte správně držet příbor? Ovládněte základy etikety u stolu jako profesionál!