uvařila 21. 7. 2010 14:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 7. 2010 14:13
mléko, olej, mouka hladká, sůl, cukr, droždí čerstvé, olej, marmeláda, tvaroh, smetana zakysaná
Přidáno před 7 minutami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Cuketový perník voní skořicí a nadchne svou vláčností. Navíc je jednoduchý na přípravu a hotový je do hodiny
Dokonalé vepřové na houbách: Jakou část masa do něj použít a čím směs ochutit, aby byl výsledek perfektní