Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Anna Kocikova uvařila 3. 12. 2013 15:06 Špekové brambory v tlakovém hrnci 0 0 Tentokrát bez cibule:-) Okomentovat
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
Dnes je Světový den wellness: Co jedí horolezkyně, cvičitelka aerobiku a instruktorka jógy, aby se cítily dobře?
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru