Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Křehké těsto, božská náplň a snadná příprava vás dostanou
srettrus uvařil 20. 11. 2010 14:46 Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettrus uvařil 20. 11. 2010 14:45 Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettrus uvařil 20. 11. 2010 14:44 Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle