Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2010 15:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 891 kJ / 930 kcal
Bílkoviny0,88 g
Tuky102,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Indické koření...používám od f. Kotányi s názvem India, Tajemná Bombay.

Jinak co se ryb týče, jistě lze užít jakoukoliv.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 11. 2010 09:08

Lín je fantasticky chutná ryba....recept si ukládám, určitě vyzkouším:-K

Eliza Eliza

21. 11. 2010 23:46

Ta rybka má úžasný výraz...jakože...vím, že mi to nepředstavitelně sluší a jsem jednoduše neodolatelná...;-)
+:yes:

srettrus

20. 11. 2010 23:17

aby to nevypadalo že se tady kašu,tak uvidím co seženu a co spáchám;-)

srettrus

20. 11. 2010 23:15

No jo,to je celá ona,prdlá od přírody:-)

isindy isindy

20. 11. 2010 23:13

srettrus, teda ty tu svou srettku rozmazluješ :-O pak se nemůžu divit, že tak řádí na pokecu, když je plná energie a u sporáku stojíš ty :-D:-D:-D
krásný receptík, jen mít tu rybku :-8 a nemusela by být ani zlatá :-8:-p

srettrus

20. 11. 2010 23:12

t-bone,very rare!:-O

srettrus

20. 11. 2010 23:08

Jooooo,a také bych zapoměl že bude steak z jihoamerického býčka:-p

srettrus

20. 11. 2010 23:06

Vařím pro radost a z lásky,nejen k vaření:-pmám teplé večeře každý den,tak jsem rád když manželku vystřídám a je za to pochvala;-)
p.s.vaření je pro mě odreagování od pracovního stresu:-p

Patricie

20. 11. 2010 22:52

:-K:-KKrásná rybka, pěkná fotka:yes::yes:+

zizala zizala (moderátorka)

20. 11. 2010 22:44

Šťastný to muž, který uvaří jednou za týden a je za to milován a obdivován ;-):-K

srettrus

20. 11. 2010 22:42

Prozradím,bude to jehněčí ale neříkat Srettce;-)

srettrus

20. 11. 2010 22:39

Všem opravdu díky:-8

srettrus

20. 11. 2010 22:37

děkuji všem za ohlasy a body.Potvrzuji tímto, že srettka všechno zblajzla a málem sežrala i talíř,kdybych nezakročil:-p Příští týden se chystám na další kulinářskou hrátku,když se zadaří, zase se podělím o recept;-)

Madlenka1

20. 11. 2010 20:20

paráda:yes:

mysulka mysulka

20. 11. 2010 19:58

:-p:yes::yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lín recepty lín obecný recepty lín recept recept lín recepty lín recepty ryby lin lín zlatý recept na lína lín obecný recept recept ryba lin očištění lína ryba lin recept lín recepty trouba recepty na lina ryba lín zlatý lín lín jak očistit lína obecneho lín obecný lín na bylinkách

Suroviny: lín, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, šťáva limetková, máslo, mouka hladká, koření indické, sůl, tráva citronová

TopRecepty.cz

Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOMR