uvařila 10. 11. 2013 15:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 11. 2013 15:05
koleno vepřové, česnek, cibule, olej, kmín celý, sůl, vegeta
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Vyplatí se při cenách mouky a energií domácí pečení chleba? Ano, ale je potřeba při pečení dodržet jeden zásadní krok