Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Retro ledová káva slaví návrat: Jak chutnalo letní osvěžení před desítkami let a proč stojí za to ochutnat ho i dnes
7 foto Vychytané Prostřeno s Láďou Hruškou: Takhle slavný moderátor dělá husokuře s hrnkovým petrželovým knedlíkem
Kosmické menu: Astronauti cestou na Měsíc jedli hovězí se zeleninou, krevetový koktejl a popíjeli i u nás populární džus v prášku