Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 762 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,93 g |
Tuky | 58,37 g |
Vláknina | 23,55 g |
Cholesterol | 416 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 128,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Moje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na švestkách,
vepřové kostky na víně,
vepřové maso se švestkami,
hovězí na víně se švestkami,
vepřová plec se švestkami,
kadarka lidl,
dušené vepřové maso na víně,
vepřové maso dušené na víně,
vepřové na červeném víně a švestkách,
vepřové na víně a švestkách,
plecko na vině,
maso na švestkách,
recept na svestkove vino,
hovězí na víně a švestkách,
dusene veprove lidl,
vepřová plec na červeném víně se švestkami,
plecko se švestkami,
lídl recepty dušené vepřové s hlívou,
maso se švestkami na víně
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
víno bílé,
vývar drůbeží,
švestky sušené,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
petrželka,
semínka sezamová
Komentáře (16)
Tyhle názvy i recepty k nim najdeš na netu. Stačí to takhle?
Také bych se přiklonila k červenému vínu
Spagi: tak to jsem udělala dobře, muž měl načatou Kadarku z Lidla, je nasládlá...já ji nemám ráda, já raději sušší vína, ale taky se mi to k těm švestkám zdálo jako dobrá volba
Nicméně recept pra pra prastarý a strašně dobrý
jo žížalko - jestli tam k sušeným švestkám bylo původně bílé víno, tak by ho moje babka hnala až do budějc
Díky za parádní recept, který rozhodně budu muset vyzkoušet.