uvařil 20. 7. 2010 15:39
Žluté fazolky s vepřovými výpečky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 7. 2010 15:39
Žluté fazolky s vepřovými výpečky
plec vepřová, marináda pečené maso, fazolky žluté, rama cremefine, máslo, sůl, pepř, cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Co se zbylou pečenou krůtou? Šťavnatý masový štrúdl nebo rychlé rizoto s hráškem jsou bleskově hotové
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu