Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému Hana Malénková
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout" 7. 2. 2023 Hana Malénková
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice 7. 2. 2023 Hana Malénková
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá 7. 2. 2023 Hana Malénková
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému 6. 2. 2023 Hana Malénková
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné 5. 2. 2023 Hana Malénková
Gougères aneb sýrové jednohubky z odpalovaného těsta. Pečou se jako věnečky a chutnají famózně 4. 2. 2023 Hana Malénková
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou 3. 2. 2023 Hana Malénková
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům 2. 2. 2023 Hana Malénková
Mango Sticky Rice: Thajský dezert ze sladké rýže voní kokosovým mlékem a díky jednomu fíglu jej připravíme do 20 minut 2. 2. 2023 Hana Malénková
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu 1. 2. 2023 Hana Malénková
Masopust 2023: Kam se letos vydat za maškarami, na nejlepší jitrnice a dozlatova osmažené koblihy? 1. 2. 2023 Hana Malénková
Voňavé kuře s rýží po asijsku aneb Chicken rice: Jednoduchá specialita, pro kterou lidé létají do Singapuru přes půl světa, chutná božsky 31. 1. 2023 Hana Malénková
Alobal jako šikovný pomocník nebo hazard se zdravím? Do některých potravin se z něj mohou uvolňovat nebezpečné látky 31. 1. 2023 Hana Malénková
Hitem internetu je rychlá cottage pizza jen ze dvou ingrediencí: Těsto připravíme do 5 minut, hodovat můžeme do půl hodinky 31. 1. 2023 Hana Malénková
Suchej únor 2023: Recepty na tři chuťově nejlepší moctaily aneb Drinky bez alkoholu, po kterých se nikomu hlava nezamotá 30. 1. 2023 Hana Malénková
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví 29. 1. 2023 Hana Malénková
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle 28. 1. 2023 Hana Malénková
Slané chuťovky se škvarky: Křupavé škvarkové tyčinky nebo babiččiny škvarkové placičky jsou křehké a chutnají skvěle 27. 1. 2023 Hana Malénková
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka 26. 1. 2023 Hana Malénková
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní 26. 1. 2023 Hana Malénková