Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
33 foto Jak na chia pudink podle receptu z Malé pekárny Nadi Pohlreichové: Díky kokosovému mléku a medu chutná božsky
Virální pečené brambory hasselback: Díky speciálnímu nařezání za pomocí špejlí vytvoříte úžasně křupavou dobrotu
18 foto Low carb jahodová bublanina podle Hanky z Poděbrad chutná jako od babičky, ale nepřiberete po ní ani deko
11 foto Pekařka Ludmila se inspirovala v Dánsku. Teď v pražských Vršovicích peče voňavé croissanty, křupavé bagety i skvělý chleba
Jak na ten nejlepší jahodový sirup bez chemie: Limonáda z něj připravená vám přivolá léto v každém ročním období
Maďarský dezert epres somlói galuska: Jahodová dobrota připomíná naši žemlovku, ale chutná jako nejlepší dort
10 foto Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
11 foto Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
Vyzkoušeli jsme tahini kávu: Nejnovější kávový hit válcuje i matcha latté – a chutná překvapivě dobře
39 foto Kuchařka Ivana z Brna se zbláznila do makronek. Peče je ve tvaru krtečka i lega a za své výtvory získala již tři medaile
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku
33 foto Navštívili jsme Malou pekárnu Nadi Pohlreichové: Na místní poctivé buchty Honzovky, větrníky i věnečky se stojí fronty
Boston cream pie: Jednoduchý dort ze tří složek oslní jemným pudinkovým krémem a dokonalým propojením chutí
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle