KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka
Penne alla vodka: Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou s vodkou, která vás neopije, ale zvýrazní všechny chutě
Rajčatový Tarte Tatin: Obrácený koláč naslano z křehkého těsta a zkaramelizovaných masitých rajčat je neuvěřitelně vláčný
Limoncello Spritz je hitem tohoto léta: Osvěžující italský koktejl voní citrony a bublinky mu dodávají sodovka a prosecco
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák
Ice cream tacos: Neobvykle servírovaná zmrzlina v tortilách vypadá efektně, posypaná čokoládou a oříšky je neodolatelná
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Marry me chicken aneb Jídlo, u kterého se žádá o ruku: Dokonale šťavnaté kuře ve smetanové omáčce s bylinkami a chilli chutná božsky
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička
Moosbeernocken: Speciální tyrolské lívanečky se připravují z těsta, ve kterém je víc lesních borůvek než mouky, a obalují se v cukru
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější