Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché
Kuřecí stehna pečená na peřince z bylinkové nádivky: Delikatesa, kterou zvládne i začínající kuchař, chutná božsky
Rychlá večeře: Na sádle dokřupava upečené topinky s česnekem a pálivou játrovou směsí ocení nejen milovníci pikantních jídel
Zámečtí kuřecí rarášci: Kousky kuřete obalené v nadýchaném pivním těstíčku jsou usmažené za chvíli a chutnají božsky
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Skromná kuchyně: Na nudle se smaženým zelím stačí jen 3 suroviny a s přípravou si lehce poradí i začátečník
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně
Slané muffiny místo velikonoční nádivky: Ozdobí velikonoční stůl, nádherně voní po jarních bylinkách a božsky chutnají
Medvědí česnek je typickou rostlinou časného jara. Přichystejte si z něj voňavé pesto se sýrem a ořechy
Vnitřnosti k obědu: Jak na výtečné ledvinky po uhersku? Díky marinádě v mléce chutnají skvěle a jsou jemné a šťavnaté