Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Hodnocení 119× Kandovaná dýně je pochoutkou, zdrojem energie i součástí některých moučníků. Kandovat dýni není složité a zvládne to každý 28. 9. 2022
Video Hodnocení 56× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka" 26. 9. 2022
Video Hodnocení 338× Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta stříkáme na připravené plechy ve dvou vrstvách. Video napoví, jak na to 25. 9. 2022
Hodnocení 63× Espuma je hitem v kuchařském názvosloví. Jedná se o pěnu, jejíž využití je velice široké. Výroba je snadná 21. 9. 2022
Hodnocení 83× Přebytek jablek nebo hrušek výhodně zpracujeme na křížaly. Poradíme, jak plátky ovoce sušit a jak je pak využít 23. 9. 2022
Hodnocení 47× Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme 22. 9. 2022
9 foto Hodnocení 33× Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák 15. 9. 2022
Hodnocení 7× Houby jsou pochoutkou, ale hůře stravitelnou. Měli bychom to mít na paměti při jejich úpravě a konzumaci 13. 9. 2022
Hodnocení 39× Zmrazování vajec má některá pravidla, která je dobré dodržet. Poradíme, jak na to 29. 8. 2022
Video Hodnocení 106× Oloupat rajčata s námi zvládne každý začátečník. Poradíme jednoduchý postup a pomůže i názorné video 12. 9. 2022
Hodnocení 20× Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny 17. 9. 2022
Hodnocení 170× Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit 10. 9. 2022
Hodnocení 24× Vinnou révu můžeme pěstovat i na zahradách ve výšce do 500 m. n. m. V kuchyni využijeme listy i hrozny 7. 9. 2022
Hodnocení 94× Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina 7. 9. 2022
Hodnocení 64× Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky 9. 9. 2022
Hodnocení 98× Na jablečnou "nutellu" výhodně zpracujete přebytky letních jablek. Lahodná čokoládová pomazánka má široké využití 5. 9. 2022
Hodnocení 68× Kapusta je typická podzimní a zimní zelenina. Víte, jak ji vařit, aby neztratila barvu a nečpěla? 2. 9. 2022
Hodnocení 116× Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice 4. 9. 2022
Hodnocení 155× Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání? 4. 9. 2022
Hodnocení 103× Ajvar je pikantní zeleninová směs, kterou využijeme na topinky, špagety nebo pizzu. Poradíme, jak vyrobit ajvar doma 29. 8. 2022