Vařte jako profesionálové!
9. 12. 2015 Vaření
Už jste měli někdy z vaření opravdové potěšení a radost? Tak s touto speciální řadou nádobí Granit Line budete mít oboje!
Granit Line – Hrnce na všechny typy vaření, smažení, pečení a zapékání
Představujeme Vám nádobí, jehož konstrukce je tvořena z tlakově litého hliníku, který má perfektní tepelně vodivé vlastnosti, ale třetinovou hmotnost než litinové nádobí. Což ocení zejména kuchařky, které tak nemusí manipulovat s těžkými kusy. Kvalitu a pohodu vaření Vám zaručí speciální třívrstvý mramorový povrch Granit Line, který je velmi odolný proti poškrábání a připékání pokrmů. Díky tomuto vysoce kvalitnímu povrchu se pro Vás stane vaření opravdovým zážitkem. Bez obav se můžete pustit do bílých omáček, marmelád a přesnídávek aniž by se Vám přichytávaly na dno a stěny hrnce. Smažit a zapékat můžete bez obav také, protože tyto skvělé hrnce mají uši opatřené silikonovými chňapkami, které odolávají teplotám až do 240 stupňů.
Stejně tak jsou konstruovány i pokličky. Uši hrnců jsou navíc součástí nádoby, protože je vyrobena z jednoho kusu a tudíž se Vám nikdy nemohou uvolnit. Speciální nepřilnavý povrch Granit line uvnitř hrnců se i velmi snadno čistí. Stačí trocha Jaru, houbička a teplá voda a i po sebevíce náročném vaření gulášů, omáček apod. máte hrnec umytý za pár minut bez sebevětší námahy. Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků. Mají také speciálně zabroušené indukční Turbo dno, které umožňuje v co nejkratší době dosáhnout požadované teploty vaření. Což Vám ušetří spoustu času a energie.
V hrncích řady Granit Line lze:
Vařit
Smažit
Péct
Zapékat
Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků:
Elektrické plotýnkové
Plynové
Indukční
Sklokeramické
Vybrat si můžete z těchto velikostí:
4,1 litrů
5 litrů
6,8 litrů
7,5 litrů
13 litrů
NEJLEVNĚJI NAKOUPÍTE ZDE - http://www.electro.cz/hrnce-blaumann
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Související obsah
Jak uvařit oblíbenou koprovou omáčku. Jak ji zahustit a ochutit podle osvědčených receptů
Kopr dá omáčce tu správnou chuť Koprová omáčka a polévka jsou hlavním důvodem, proč pěstujeme na zahradě kopr. Jenže období, kdy si ho můžeme… Číst více
Kdy přidat ocet do omáčky? Správným načasováním předejdeme jejímu sražení
Výborné omáčky jsou typické pro naši českou kuchyni. Do všech v závěrečném dochucování přidáváme ocet, který podtrhne výslednou chuť omáčky a… Číst více
Jak uvařit koprovou omáčku? Podle tohoto postupu ji zvládne každý začátečník
Oblíbenou a tradiční omáčku by měla umět uvařit každá hospodyňka a to především proto, že je velmi jednoduchá na přípravu. Potřebujeme na ni pouze… Číst více
Holka u plotny: Koprová omáčka je skvělá se svítkem. Jak jej připravit?
Koprová omáčka patří mezi oblíbené české omáčky.… Číst více
Snadná koprová omáčka podle Sandtnerky je delikatesa! Zahuštěná kysanou smetanou a zjemněná žloutkem chutná skvěle
Někdo koprovku doslova miluje, jiný na ni má… Číst více
Jak uskladnit kopr na zimu. Zásobte se voňavou bylinkou pro přípravu skvělé domácí koprovky
Přebytky kopru skliďte ve svěžím růstu, dříve než začnou zasychat. Při sklizni ukládejte rostliny do otevřené nádoby (do misky, košíčku) či plátěné… Číst více
Jak zachránit sladkou omáčku? Vyzkoušejte naše 3 osvědčené vychytávky
Omáčky milují děti i dospělí. A ty nasládlé obzvlášť. Ne každý den je však v kuchyni posvícení, a pokud jste právě přesladili omáčku, nezoufejte,… Číst více
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Máte svůj recept na koprovku? Můžete vyzkoušet… Číst více
Snadná a skvělá koprovka podle Anety Vignerové: Domácí knedlík si k ní připravíte do čtyř minut, říká modelka
Koprová omáčka, neboli jednoduše „koprovka“, je… Číst více
Koprová omáčka z cukety: Vyzkoušejte přípravu klasické omáčky tentokrát trochu jinak
Cuketa i kopr jsou typické letní produkty, které si mnozí pěstují sami na zahrádkách. Cuketa je velmi oblíbená pro svou jemnou až nevýraznou chuť.… Číst více
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře