Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Už jste měli někdy z vaření opravdové potěšení a radost? Tak s touto speciální řadou nádobí Granit Line budete mít oboje!

Granit Line – Hrnce na všechny typy vaření, smažení, pečení a zapékání

Představujeme Vám nádobí, jehož konstrukce je tvořena z tlakově litého hliníku, který má perfektní tepelně vodivé vlastnosti, ale třetinovou hmotnost než litinové nádobí. Což ocení zejména kuchařky, které tak nemusí manipulovat s těžkými kusy. Kvalitu a pohodu vaření Vám zaručí speciální třívrstvý mramorový povrch Granit Line, který je velmi odolný proti poškrábání a připékání pokrmů. Díky tomuto vysoce kvalitnímu povrchu se pro Vás stane vaření opravdovým zážitkem. Bez obav se můžete pustit do bílých omáček, marmelád a přesnídávek aniž by se Vám přichytávaly na dno a stěny hrnce. Smažit a zapékat můžete bez obav také, protože tyto skvělé hrnce mají uši opatřené silikonovými chňapkami, které odolávají teplotám až do 240 stupňů.

Stejně tak jsou konstruovány i pokličky. Uši hrnců jsou navíc součástí nádoby, protože je vyrobena z jednoho kusu a tudíž se Vám nikdy nemohou uvolnit. Speciální nepřilnavý povrch Granit line uvnitř hrnců se i velmi snadno čistí. Stačí trocha Jaru, houbička a teplá voda a i po sebevíce náročném vaření gulášů, omáček apod. máte hrnec umytý za pár minut bez sebevětší námahy. Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků. Mají také speciálně zabroušené indukční Turbo dno, které umožňuje v co nejkratší době dosáhnout požadované teploty vaření. Což Vám ušetří spoustu času a energie.

V hrncích řady Granit Line lze:

Vařit

Smažit

Péct

Zapékat

 

Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků:

Elektrické plotýnkové

Plynové

Indukční

Sklokeramické

 

Vybrat si můžete z těchto velikostí:

4,1 litrů

5 litrů

6,8 litrů

7,5 litrů

13 litrů

NEJLEVNĚJI NAKOUPÍTE ZDE - http://www.electro.cz/hrnce-blaumann

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Nejnovější recepty Více