Vařte jako profesionálové!
9. 12. 2015 Vaření
Už jste měli někdy z vaření opravdové potěšení a radost? Tak s touto speciální řadou nádobí Granit Line budete mít oboje!
Granit Line – Hrnce na všechny typy vaření, smažení, pečení a zapékání
Představujeme Vám nádobí, jehož konstrukce je tvořena z tlakově litého hliníku, který má perfektní tepelně vodivé vlastnosti, ale třetinovou hmotnost než litinové nádobí. Což ocení zejména kuchařky, které tak nemusí manipulovat s těžkými kusy. Kvalitu a pohodu vaření Vám zaručí speciální třívrstvý mramorový povrch Granit Line, který je velmi odolný proti poškrábání a připékání pokrmů. Díky tomuto vysoce kvalitnímu povrchu se pro Vás stane vaření opravdovým zážitkem. Bez obav se můžete pustit do bílých omáček, marmelád a přesnídávek aniž by se Vám přichytávaly na dno a stěny hrnce. Smažit a zapékat můžete bez obav také, protože tyto skvělé hrnce mají uši opatřené silikonovými chňapkami, které odolávají teplotám až do 240 stupňů.
Stejně tak jsou konstruovány i pokličky. Uši hrnců jsou navíc součástí nádoby, protože je vyrobena z jednoho kusu a tudíž se Vám nikdy nemohou uvolnit. Speciální nepřilnavý povrch Granit line uvnitř hrnců se i velmi snadno čistí. Stačí trocha Jaru, houbička a teplá voda a i po sebevíce náročném vaření gulášů, omáček apod. máte hrnec umytý za pár minut bez sebevětší námahy. Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků. Mají také speciálně zabroušené indukční Turbo dno, které umožňuje v co nejkratší době dosáhnout požadované teploty vaření. Což Vám ušetří spoustu času a energie.
V hrncích řady Granit Line lze:
Vařit
Smažit
Péct
Zapékat
Hrnce řady Granit Line jsou vhodné na všechny tipy varných desek a sporáků:
Elektrické plotýnkové
Plynové
Indukční
Sklokeramické
Vybrat si můžete z těchto velikostí:
4,1 litrů
5 litrů
6,8 litrů
7,5 litrů
13 litrů
NEJLEVNĚJI NAKOUPÍTE ZDE - http://www.electro.cz/hrnce-blaumann
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vejce na obláčku: Lehoučkou snídani z jedné ingredience zvládne i začátečník
Jak odlepit vejce, které se přichytilo ke kartonu. Jednoduchá technika zabrání jeho prasknutí
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 11 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přečtěte si Zobrazit více
Vážení surovin na lžičky, lžíce a hrnky: Opravdu nám volně dostupné tabulky pomáhají?
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Komentáře