Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„magdalenka: Magdi, nemusíš, ale je třeba dodržet postup.“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„MarcelaPa: a ja sa stále Pavlovky bojím...😁“ magdalenka, před 6 hodinami
„Simona Skolakova: děkuju, Simčo, už je pryč. Vzala jsem si…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10. 6. 2020 18:38
10. 6. 2020 12:55
10. 6. 2020 11:08
10. 6. 2020 09:58
10. 6. 2020 07:40
10. 6. 2020 07:33
9. 6. 2020 15:33
9. 6. 2020 10:45
9. 6. 2020 06:41
9. 6. 2020 06:12
8. 6. 2020 06:06
8. 6. 2020 01:18
7. 6. 2020 16:07
(a na naskrabany tatarak stale nedoslo Simi a Misko
Ale vyzkousela jsem poprve bavorskou pomazanku obatzda. Take jsem po delsi dobe sehnala bio kureci jatra - byla jen tak "na prirodno" .
Polevka byla zeleninova s krupicovou zavarkou. (Hlavni roli hral kedluben
A manzelovi se uz styskalo po pravem anglickem "roast beef" obede.
Kolacek byl povidlovy, ne moc sladky a se steviovym cukrem, kvuli jeho cukrovce.
Hezky pristine tyden vsem - snad se teploty vrati k tem hezkym, jak by v cervnu mely byt
7. 6. 2020 15:53
7. 6. 2020 15:50
Duvod proc si jidlo fotim, je celkem prozaicky.
Moji oba synove zacinaji vice a vice varit - ovsem oba z jinych duvodu - jeden se rozvadi, tak nejak musi. Mladsi je jeste na univerzite, tedy chce prirozene okouzlit sve spolubydlici i novou pritelkyni
No a pak ta fota dam i semka. Protoze inspiraci zde cerpam rada, o receptech nejen ctu, ale taky se na ne rada podivam
Předchozí 1 … 1005 1006 1007 1008 1009 … 2782 Další