Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezky den U nas je jeste kroupova polevka a sekana, ktera…“ hazel, před 50 minutami
„Pekný večer na sklonku krásneho slnečného dňa vám želám. U…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Dnes byla gulášovka z mletého a krkovička,fazolky a brambor“ mimosa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přečtěte si Zobrazit více
Slavný francouzský toast získal název omylem, nebo podvodem. I tak chutná fantasticky!
Máte doma tlakový hrnec? Nebo váháte, zda si jej pořídit? Vysvětlíme, proč a jak s ním správně vařit
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
5. 3. 2013 23:40
Já kroupy (i malé krupky)pořádně propláchnu a namáčím přes noc. Při vaření následující den zpočátku hlídám a pěnu také odebírám a právě občas promíchávám, hlavně ode dna, protože škrob, který pustí způsobí, že se mohou připálit. Až se začne odlupovat slupka, jsou uvařené...
5. 3. 2013 21:50
5. 3. 2013 18:45
5. 3. 2013 15:04
5. 3. 2013 13:06
Moji milí spoluTopáčci, jsem zde velmi ráda mezi vámi a děkuji, že jistě nejen mě jste rádci každý den
5. 3. 2013 12:43
5. 3. 2013 11:52
5. 3. 2013 10:58
4. 3. 2013 22:09
4. 3. 2013 17:49
4. 3. 2013 16:37
4. 3. 2013 11:25
4. 3. 2013 10:43
3. 3. 2013 23:24
Kuřecí nudličky se šunkou , smetanová omáčka a rýže..dršťková polévka.
3. 3. 2013 22:26
Předchozí 1 … 1568 1569 1570 1571 1572 … 2369 Další