Co dnes uvařit?
u nas dnes se zbytkuje, jedi vajicka a ted odpoledne je jiz hezky klid. Deti prijeli na kolach , upletly si pomlazky sami a meli plno legrace.
V sobotu jsme meli sunku a spoustu salatu, Adele toho mela hodne pripraveneho a jeste kazdy neco prinesl.
Ja jsem delala vcera veprovou panenku s javorovym syrupem, pecene mini brambory a ruznou zeleninu v troube a desert byl beranek se slehackou a jahodami.
Ted jen potrebujeme aby se nam zlepsilo pocasi.
Hezky odpocivejte po svatecnim weekendu.😊
Ještě zítra vajíčková pomazánka a bude po velikonocích 😀.
Celé odpoledne se snažím vymyslet nějaká odlehčená jídla, které by rodinka jedla, ale nic mi nenapadá
Pak zcedím, propláchnu studenou vodou, ale vodu schovám.
V dalším kastrolu uškvařím nějakou slaninu, většinou používám Oravskou, včera jsem dala pastrami. Pak na ní dám cibuli a jen chvilku smažím. Přidám tak 2 lžíce cukru a chvíli karamelizuji, pak zeliji vodou ze zelí a když je potřeba, tak i horkou vodou. Do toho přidám zelí. Zahustím bramborou a nebo jen popráším lžící hladké mouky. Máme rádi řidší.
Dochutím solí, octem, popřípadě ještě mletým kmínem.
Stejně vařím i kedlubnové, jen ty dávám rovnou na zkaramelizovanou cibuli
Poslední diskuze
„Poděkování “ RubyRom, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
Poslední příspěvky
„Moc děkuji za kalendář a křížovky. Všem přeji krásné Vánoce.“ RubyRom, před 6 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem udelala kvetakovou polevku a budu…“ hazel, před 7 hodinami
„mika59: Julia Oskerova: MarcelaPa: děvčata moc vám děkuji…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dušené hlávkové zelí - maďarské
Veronika.Hrozna
Hodnocení receptu je 4,6 (6×)