Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 680 kJ / 4 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 218,62 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 506,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Likvidátor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LLv
Moje poznámka
Likvidátor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LLv
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchta likvidátor,
ostruzinova buchta,
ostružinový kompot,
likvidátor buchta,
ostružinová štáva,
buchta z ostružin,
šťáva z ostružin,
buchta s ostružinami,
moučník likvidátor,
koláč likvidátor,
ostružinová šťáva recept,
likvidator rezy,
buchta likvidátorka,
ostružinové víno recept,
buchta z meruńkového kompotu,
řezy likvidátor,
ostružinové víno,
rychla buchta s kompotem,
likvidátor moučník,
ostružiny buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
vejce,
olej,
kypřící prášek do pečiva,
kompot
Komentáře (17)