Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Moje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 21 hodinami
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Ba30@ před 51 minutami
Fazolky na smetaně
ivakom před 1 hodinou
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 2 hodinami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 2 hodinami
Piškotový korpus
Michal19 před 4 hodinami
Masová paštika
Nanina před 5 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 13 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 16 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 16 hodinami
Tématické fráze:
jamie oliver - domácí máslo,
jamie oliver domácí máslo,
domácí máslo,
domácí máslo ze smetany,
jamie oliver máslo,
domácí máslo jamie oliver,
jak stloukat máslo,
robot na maslo,
domaci maslo jamie,
recept domaci maslo,
máslo rychle,
máslo v robotu,
jamie a máslo,
rychlé máslo,
rychlé domácí recepty,
domácí máslo z kyselé smetany,
maslo ze smetany jamie oliver,
máslo z kyselé smetany,
máslo oliver,
jamie oliver maslo domaci
Suroviny:
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
Jamie je moc šikovný!!
U mojí babičky se smetana schraňovala celý týden a v sobotu odpoledne se tlouklo máslo. K večeři pak byly brambory na loupačku s čerstvým máslem, se solí a zapíjelo se to vychlazeným podmáslím. Přímo neskutečná dobrota to byla.
Pokud bylo másla více, než rodina spotřebovala, tak se máslo přepustilo a schovalo se na později, kdy kráva tolik nedojila.