Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 847 kJ / 2 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,25 g |
Tuky | 43,30 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 365,27 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastavení pekárny: Program Těsto
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) a buď rozdělíme nebo necháme vcelku. Krok 2: Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Krok 3: Základem může být rajčatová omáčka nebo jen kečup, zdobíme dle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut. Krok 4: Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) a buď rozdělíme nebo necháme vcelku. Krok 2: Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Krok 3: Základem může být rajčatová omáčka nebo jen kečup, zdobíme dle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut. Krok 4: Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
Moje poznámka
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 25 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 26 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 28 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pizza z domácí pekárny,
pica z pekarny,
těsto na pizzu z domácí pekárny,
testo na pizzu pekarna,
domácí pizza recept,
pizza s domaci pekarny,
pizza z pekarny,
pica do z domácí pekárny,
testo pizza pekarna,
pizza domaci pekarna,
testo na pizzu s domaci pekarny,
pizza testo v domaci pekarne,
těsto na pizzu z pekárny,
pekarna na picu,
pizza těsto do pekárny,
recept na pravou pizzu z domácí pekárny,
těsto na pizzu v pekárně,
recept na domácí pizzu,
domaci pekarna testo na picu,
pizza těsto recept z pekárny
Suroviny:
voda,
olej olivový,
sůl,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (7)
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537