Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Glauberry

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 847 kJ /
2 115 kcal
Bílkoviny58,25 g
Tuky43,30 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy365,27 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nastavení pekárny: Program Těsto
Vykynuté těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat) a buď rozdělíme nebo necháme vcelku. Krok 2: Pokud těsto neumíme vyhazovat a natahovat, na klasickém plechu nebo na pizza plechu vyválíme natenko, okraje necháme vyšší. Krok 3: Základem může být rajčatová omáčka nebo jen kečup, zdobíme dle svých chutí. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zprudka 7 - 10 minut. Krok 4: Pro pizzu je lepší používat sušené droždí, protože obsahuje více mrtvých mikroorganismů, což příznivě ovlivní lepkovou strukturu. Peče se zprudka - nejlépe na spodku trouby. Pizza by měla mít výrazně vyšší teplotu odspodu.

Zveřejněno 21. 1. 2016

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YNz0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YNz0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Souhlasim s Cat.
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.

Pizzu robím z polohrubej múky, teraz som urobila podľa receptu z hladkej, a nebolo to ono. Surové cesto bolo akoby gumové. Upečené nebolo zlé, ale nebolo to chrumkavé, ako mám rada. Skôr mi pripomínalo koláčové cesto, len bez cukru. Takže zjesť sa dalo, nebolo to zlé, ale nabudúce radšej iné.

cathleen: Ivka, piekla som v rozpálenej rúre. Piekla som podľa viacerých receptov tu z Topiek a v podstate všetky mi chutili. O tejto nevravím, že mi nechutila, ale nebolo to pravé orechové. ;-)

Zobrazit starší odpověď

Smazala jsem fotku - autorka Perutýnka by asi koukala, kam se její obrázek zatoulal:-D

Pokud fotka není vaše, bude muset být odstraněna. Je sice pěkné, že je uveden zdroj receptu, ale fotky se z jiných webů nekopírují.
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537

Tématické fráze:
pizza z domácí pekárny, pica z pekarny, těsto na pizzu z domácí pekárny, testo na pizzu pekarna, domácí pizza recept, pizza s domaci pekarny, pizza z pekarny, pica do z domácí pekárny, testo pizza pekarna, pizza domaci pekarna, testo na pizzu s domaci pekarny, pizza testo v domaci pekarne, těsto na pizzu z pekárny, pekarna na picu, pizza těsto do pekárny, recept na pravou pizzu z domácí pekárny, těsto na pizzu v pekárně, recept na domácí pizzu, domaci pekarna testo na picu, pizza těsto recept z pekárny

Suroviny:
voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí

Přidat fotografie receptu