Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Salko řezy

Blíží se víkend a přemýšlíte, jakou dobrotu upečete rodině jako zákusek? Připravte jim tyto salko řezy, které si okamžitě zamilují a příště je budete péct rovnou z dvojité dávky. Salko je potřeba nejdříve uvařit, a nebo si můžete koupit rovnou karamelizované.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (90 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chlazení a tuhnutí)

14. 8. 2010 19:34

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 717 kJ / 6 386 kcal
Bílkoviny91,29 g
Tuky371,18 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 442 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy654,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud máme klasické Salko, tak den dopředu vaříme cca 2 hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra.kacm

3. 5. 2020 08:11

Svejdova: :yes: ďakujem veľmi pekne

tejaja tejaja (moderátorka)

3. 5. 2020 07:42

Svejdova: A nebolo by lepšie, aby ste recept doplnili tak, aby to skutočne človek urobil bez toho, aby musel prečítavať komentáre s radami ostatných ľudí?

Svejdova

2. 5. 2020 21:43

petra.kacm: 250 g maslo:-8

tejaja: ale urobi:yes:

petra.kacm

2. 5. 2020 21:41

Prosím Vás maslo ma byť 125g alebo 250g?Ďakujem pekne.

Elimamka

11. 4. 2020 10:25

Dělala jsem už několikrát. Syn řezy miluje. :-):yes::yes::yes:

Koubkova Koubkova

7. 4. 2020 14:59

Zavřená plechovka salka se vloží do vody a vaří 2 hodiny.necha se vychladnout otevřít plechovku a naslehat s máslem :-)

SilviaD SilviaD

7. 4. 2020 14:56

Suffran: Nie. Deň dopredu si uvaríte vo vode celé Salko v plechovke. V polovici varenia môžete plechovku v hrnci otočiť.
Necháte vychladnúť a na druhý deň ho len vyšľaháte s maslom. Druhá možnosť je, že si kúpite rovno karamelové Salko.

Suffran

7. 4. 2020 14:37

Chápu správně, že mám stát 2 hodiny u hrnce se salkem a máslem a vařit ho ??

magdalenka magdalenka

16. 11. 2017 13:03

paralova12@seznam.cz: pred tebou, nevidíš? Najprv hlavná fotka evy hubovej potom dve od ilacek...

paralova12@seznam.cz

16. 11. 2017 13:01

Ilacek: no a ty fotky jsou kde ?????

Kristýna

18. 10. 2017 06:42

Vynikající,peču že dvou dávek na víc plechů a pak dělám jako dort.Celá rodina ho miluje! :yes:<3:-8

ladael

21. 3. 2017 12:25

Salko řezy jsou opravdu vynikající. :-) Je to v podstatě takový "polodort". Když se pěkně nakrájí a dozdobí např. čokoládovou dekorací, vznikne prima pohoštění vhodné pro slavnostní příležitosti. :-)

Dagy

17. 3. 2017 18:24

Jaroslava Srbová: S odpovědí máte 2 roky sluz :-D

Jaroslava Srbová

7. 3. 2017 15:44

loupák : Salko vařit cca 2 h a den dopředu.je to tam v poznámce napsané

Svejdova

1. 4. 2015 08:27

Proto je tam napsané vychladlé;-),Takže se nejdříve vaří.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelové rezy ze salka salko recepty salko salko recept recepty ze salka karamelové řezy salko recepty salko jak uvařit salko karamelové salko recepty buchta ze salka recept salko recept ze salka zkaramelizované salko vařené salko poleva ze salka jak se vaří salko karamelové salko řezy jak vařit salko buchta se salkem náplň ze salka

Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr, voda, olej, kakao, prášek do pečiva, mouka hrubá, salko, máslo, čokoláda na vaření

TopRecepty.cz

Salko řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKQR