Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosové koule

Kokosové koule jsou rychlé, jednoduché a naprosto neodolatelné. Tento nepečený dezert si zamilujete pro jeho jemnou texturu, bohatou kokosovou chuť a snadnou přípravu. Ideální jako vánoční cukroví i sladká tečka ke kávě během celého roku!

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lukas100

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min 0

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 423 kJ /
2 491 kcal
Bílkoviny10,63 g
Tuky140,43 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy269,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tatranky nameleme na mlýnku, přidáme ostatní suroviny a vše smícháme. Krok 2: Obalujeme v kokosu nebo v nastrouhaných jádrech ořechů. Krok 3: Ukládáme do papírových košíčků.

Zveřejněno 27. 8. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové koule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4nJ

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové koule

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4nJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kuličky jsou moc dobré, horalky jsem nasekala v sekáčku, jen doporučuji dát méně cukru a také jsem měla těsto trochu řidší, tak jsem přidala trochu kokosu dovnitř. Jsou dobré:-K:yes:

Nebolo by lepšie upraviť názov na "tatrankové koule"?

magdalenka: :-) Už tu taký nápad bol. Zatiaľ bez odozvy.:-K

tejaja: ja by som bola radikálnejšia v niektorých prípadoch...:-8

Prima nápad, ale já bych asi trochu brzdila s tím cukrem. Tatranky jsou samy o sobě sladké a přidat ještě 1/4 kg cukru na 4 kousky a 1/2 másla mi připadá docela hodně.

Kokosové koule - a kde je ten kokos? Nebo je jen na obalování? :-?

Nadja: Ano pouze obalujeme v kokosu

lukas100: takže ty kuličky, které obaluješ v oříšcích už nejsou kokosové, ale ořechové .........?
Když kokosové, tak předpokládám kokos uvnitř hmoty. Tyto bych asi nazvala tatrankové.

Vytvoříme těsto. Ako? Poprosím, doplň recept, popíš trocha podrobnejšie. :-K

Tématické fráze:
kokosové koule, kokosové koule recept, kokosovy koule, recept na kokosové koule, koule z tatranek, kokosové koule s ořechy, koule v kokosu, kokosovi koule recept, koule kokosové, kokosové koule s orechem, kokosový koule recept, kokosove koule bez rumu, kokosove kouke z tatranek, recept na kokosové koule s kakaem, recept na kokosové koule s kakaem, recept na kokosové koule s orechy, kakaové koule s kokosem, kokosove koule s kakaem, kokosovi koule, recept na kakaove kokosove koule

Suroviny:
tatranka, máslo, cukr, kakao, mléko, rum, kokos

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu