Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 381 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,17 g |
| Tuky | 23,39 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 5,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hermelín podélně rozpůlíme. Vydlabeme vnitřek.
Krok 2: Rozemeleme ořechy a prolisujeme česnek. Společně ořechy, česnek a vnitřek Hermelínu smícháme v misce.
Krok 3: Rozpůlený Hermelín naplníme směsí a zaklopíme druhou půlkou. Poté dáme Hermelín odležet do lednice. Doporučuji nejméně 2 dny.
Hermelín podáváme rozřezaný na trojúhelníčky.
Hermelín podáváme rozřezaný na trojúhelníčky.
Zveřejněno 2. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný Hermelín od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQ28
Moje poznámka
Plněný Hermelín od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQ28
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 20 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 1 hodinou
Jablečné lívance
oldlhot před 2 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 2 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 3 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 5 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 14 hodinami
Tématické fráze:
plněný hermelín,
plneny hermelin recept,
recept na plněný hermelín
Suroviny:
sýr hermelín,
ořechy vlašské,
česnek,
sůl
Komentáře (2)