Naložený plněný Hermelín
Máte v rodině jedlíky a nevíte jakou drobností je obdarovat na Vánoce nebo na narozeniny? Ideální volbou jsou jedlé dárky. Hermelín, plněný směsí šunkového salámu, česneku a cibule, naložený s feferonkami a kozími rohy, je zaručeně potěší.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 297 kJ / 1 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,34 g |
Tuky | 108,74 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 5,40 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 24,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Stroužky česneku oloupeme a utřeme. Šunkový salám nakrájíme nadrobno. Cibule oloupeme, jednu nasekáme na jemno a druhou na hrubo.
Krok 2: Každému Hermelínu uřízneme vršek tak, aby nám zůstala vlastně jen slabá "poklička" z bílé plísňové části.
Krok 3: Vnitřky vydlabeme až téměř ke "kůře" a dáváme pozor, abychom ji nikde nepoškodili.
Krok 4: Vydlabanou část vložíme do misky a smícháme s šunkovým salámem, česnekem a drobně nasekanou cibulí.
Krok 5: Směs opepříme a vrátíme do vydlabaných Hermelínů.
Krok 6: Přiklopíme a plníme do sklenice střídavě s feferonkou, hrubě nasekanou cibulí a kozím rohem.
Krok 7: Nakonec vše zalijeme olejem a necháme asi 4-5 dní naložené, nejprve lednici, potom při pokojové teplotě.
Zveřejněno 8. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložený plněný Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGyp
Moje poznámka
Naložený plněný Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGyp
Nejnovější recepty
Vinná klobása se zelným salátem
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková krtkova roláda
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 17 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoce s dokonalým vínem: Jaké víno vybrat ke kaprovi a dalším svátečním pokrmům
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadúr v pivu
klukznemanic před 4 hodinami
Domácí likér z ledových kaštanů
klukznemanic před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Moanka před 7 hodinami
Brynzová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Medová srdíčka
FikAja před 15 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 18 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 18 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 20 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 21 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 23 hodinami
Tématické fráze:
naložený camembert,
nalozeny hermelin,
plněný hermelín,
naložený hermelín recept,
recepty naloženy hermelín,
nalozeny salam,
jak naložit hermelín,
nakládaný hermelín se salámem,
plneny nakladany hermelin,
pikantní naložený hermelín,
sýr camembert jde naložit do oleje,
výroba nakládaného hermelínu,
plněný hermelín se salámem,
nakládaný hermelín s šunkovým salámem,
recept na nalozeny camembert,
nakládání camembertu,
pikantní plněný nakládaný hermelín,
recept nakladaní hermelínu,
naložený camembertu,
nakládání plneneho hermelinu
Suroviny:
sýr hermelín,
cibule,
salám šunkový,
česnek,
feferonka,
paprika kozí roh,
pepř mletý,
olej
Komentáře (12)